קורס בישול של אוכל בריא וטבעוני המתמקד בשיטות בישול, התססה, הנבטה, הכנת מיצים וארוחות מזינות ומאוזנות מעניק ערך מוסף רב ומשמעותי לאנשים המעוניינים לרדת ולשמור על משקל בריא לאורך זמן, לשמור סוכר מאוזן ולקדם ריפוי של מחלות כרוניות. כחלק מסדנאות הבריאות בבית הבריאות לבישול טבעי, טבעוני ובריא, אנו מלמדים בין היתר את הנושאים הבאים:
נגישות למטבח ושימוש במרכיבים מהצומח, עתירי ערכים תזונתיים, ויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון. בישול טבעוני בריא מקדם שימוש בחומרי גלם טבעיים כגון פירות, ירקות, דגנים מלאים, קטניות, אגוזים וזרעים בריאים, המועילים לבריאות הכללית.
ירידה מהנה וקלה במשקל באמצעות בניית הרכב של ארוחות מאוזנות, עתירות סיבים וערכים תזונתיים, משביעות ומספקות מכל הבחינות. אנו מלמדים כיצד לבנות זאת בדרכים שונות ויצריתוית.
שמירה על סוכר מאוזן לאורך זמן באמצעות הרכב ארוחות המעניק איזון בין אבות המזון והנאה מצריכת שפע של פחמימות בריאות המאפשרות לשמור על האיזון של הסוכר לאורך זמן ולהמנע ממחלות הקשורות לעליות חדות ובלתי רצויות.
ריפוי מחלות כרוניות הקשורות לתזונה לא בריאה באמצעות רכיבי תזונה שאנו מלמדים לעשות בהם שימוש ובכך למנוע ולהקטין את הסיכון למחלות כמו סרטן, מחלות אוטוטימוניות, מחלות לב וכלי דם ועוד..
טכניקות להנבטה המאפשרת לשפר את הערך התזונתי ואת אופי העיכול של כל דגן וקטנייה שאנו אוכלים.
טכניקות התססה של המזון מאפשרות להכפיל ולשלש את הערך התזונתי של כל אגוז, דגן, קטנייה וירק שאנו אוכלים ולהוסיף גם חיידקים מועילים לבריאות, כל זאת ללא שימוש במלח בכלל.
הכנת מיצים ושייקים שונים המאפשרים לתמוך ברמת אנרגיה מאוזנת וספיגה מירבית של מרכיבי תזונה הכרחיים ורצויים ממקורות מזון שונים.
תכנון הארוחות מבוקר עד ערב כך שיכילו את כל מה שאתם צריכים, ללא צפי למחסורים תזונתיים והיחלשות מיותרת. הבטיחו לעצמכם תזונה מאוזנת, בריאה וטבעית, בעדיפות לצמחית וטבעונית כפי שאנו מלמדים ומציעים, באופן מעשי ובאמצעות כלים זמינים ועם כל ההמלצות לציוד וניהול של אורח חיים בריא ותזונה ברת קיימא לאורך שנים.
קורס אוכל בריא טעים
תהנו מקורס אוכל בריא המוגש לכם במגוון של טעמים וצבעים