תוכלו לפנות אלינו בכל נושא!
Δ
אנחנו כאן בשבילכם! השאירו פרטים לייעוץ אישי ובדיקת התאמה לתוכניות הבריאות שלנו
אלירן דה-מאיו » דף הבית > תזונה נכונה > ציזיקי טבעוני | קשיו | יוגורט | מתכון
מוגש כמטבל לצד סלטים ותבשילים בבית הבריאות
מתאים כמטבל לארוחות צהריים וערב זמן הכנה ומס' מנות
זמן הכנה: 5 דקות (1+ שעה הכנה של שיני שום מאודים מראש)
מס’ מנות: 3
1 כוס קשיו
1.5 כוס מים
1/4 צרור שמיר קצוץ
8-10 שיני שום מאודה (שהתקרר)
1/4 כוס (כ-50 מ”ל) מיץ לימון
1/4 כפית מלח
לטחון בבלנדר את הקשיו, השום, מיץ הלימון, המלח והמים.
לשפוך לקערה, להוסיף את השמיר הקצוץ ולערבב.
מוגש כמטבל לצד סלטים ותבשילים מכל הסוגים
מומלץ להשתמש כרוטב לסלט.
ניתן להשתמש בשום חי במקום שום מאודה אם אין רגישות לחריף.
הישארו מעודכנים עם התכנים החדשים שלנו – הרשמו לקבלת עדכונים
סקרנים לשמוע עוד על בית הבריאות? על התכניות והניסיון שאנו מציעים? האם תרצו לקבל עדכונים כשאנו מפרסמים תכנים חדשים?