600 גרם אבוקדו בשל קלוף ומגולען
400 גרם תמר ברהי מגולען (אפשר להתחיל עם כמות פחותה מזו ולהוסיף עוד אם מרגישים שחסר)
3 כפות אבקת חרובים
1 כף קינמון
1/2 כפית מלח
הכנה
לטחון הכל ביחד בבלנדר. אם קצת קשה לטחון אפשר להוסיף מים, אבל להשתדל כמה שפחות.
לשים בתבנית ולהכניס למקפיא ל-4 שעות.
טיפים
להוסיף לבלילה, לתבנית או לקישוט:
גרידת לימון ותפוז
תבלינים יבשים כגון: הל, אגוז מוסקט, אניס
גבינות וחמאות אגוזים למיניהן כגון חמאת שומשום
צימוקים (להשקיע אותם בזמן ההכנסה לתבנית)
אגוזים קצוצים כגון שברי פקאן
פרוסות של פירות
בתיאבון ולבריאות!
נופש בריאות - חוויה בתנאים אידיאליים לריפוי
תזונה בריאה, תנועה ורוח חיים יוצרים שינוי בריאותי מהיר. חוויה מיוחדת, באווירה מרגיעה המאפשרת תהליכי ניקוי והתחדשות פיזיים ונפשיים.